Ett litet avslut

2016-06-10 @ 17:09:26
sushibilden är tagen av bästa Moa som av någon oförklarlig anledning inte tycker om sushi och därmed kan ta bilder istället för att äta hehe 
 
Sommaren är här vilket betyder att alla sprider ut sig. Jönköping, Göteborg, Amsterdam, Eskilstuna – vi kommer vara överallt och ingenstans. Hur som helst så kan man ju inte bara åka utan ett lite finare avslut, så i onsdags hängde vi hos Elina och gjorde egen sushi. Vi hann även med att näcka i Vättern och ta fina solnedgångsbilder. Är så fint här i Jönköping. Lite ledsen att jag ska åka hem över sommaren faktiskt. 
 
Helt sjukt att det har gått ett helt år sedan jag tog studenten och bestämde mig för att Jönköping var staden för mig. Kom till en stad där jag inte kände någon och nu är det mitt hem. Har lärt känna en massa fina människor och även lärt känna mig själv, hur klyschigt det än låter. Vågar faktiskt påstå att mitt bästa beslut i livet var att flytta hit. Så mycket har hänt på så kort tid, blir rädd och exalterad över vad som kommer ske de nästkommande åren. Mest exalterad faktiskt.  


KOMMENTERA
om du vill alltså...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback