2016-06-19 @ 20:29:07
 
Jag och Ellen lyckades ta oss både till och från Amsterdam. Det sistnämnda är en stor bedrift då vi var säkra på att vi skulle bli överkörda av cyklister varje dag. Har 3539835 bilder jag skulle vilja lägga upp här, men ska bespara er tusentals bilder på kanaler och gulliga (och mindre gulliga) selfies på mig och Ellen. Vi hade det i alla fall helt underbart i denna stad. Vi promenerade längs med kanalerna, åt mängder med mat och fnissade hysteriskt i vår lilla våningssäng. 
 
Nu är jag hemma i Eskilstuna och det känns som om jag aldrig har varit någon annanstans. Går tillbaka till att vara ett barn här, får skäll över att jag inte plockar in i diskmaskinen och lämnar mjölken ute för länge. Men det är okej. Ställer mig fortfarande tveksam till att jag räknas som vuxen och måste köpa dyra bussbiljetter. 

11 juni

2016-06-11 @ 19:46:59
 
Hedrar de som tar studenten hemma i Eskilstuna idag genom att lägga ut bilder på när jag tog studenten.
Ego much? Hell yeah. 
 
Mycket som händer nu. Imorgon ska Elina firas och på måndag åker jag och Ellen till Amsterdam!! Sjukt spännande. Efter det blir det ännu ett födelsedagsfirande och sedan är det sommarjobb i Eskilstuna som gäller. Livet flyter på bra nu faktiskt, dagarna är inte längre fyllda med plugg utan med mysigt parkhäng/lägenhetshäng/soffhäng/barhäng osv. En jävla massa häng helt enkelt.
 
Har blivit beroende av sex and the city igen. Kollar avsnitt efter avsnitt och skrattar åt skämt som jag skrattat åt minst 10 gånger. Så härligt. Är ju oundvikligt att börja fundera kring kärlek och förhållanden när man kollar på den serien, men den dörren ska vi inte öppna nu. Nej, nu är det dags för nutella och kex. Den dörren är alltid öppen. 
(oklart varför jag använder dörrar som metafor, men låter ju djupt och poetiskt så why not). 

Ett litet avslut

2016-06-10 @ 17:09:26
sushibilden är tagen av bästa Moa som av någon oförklarlig anledning inte tycker om sushi och därmed kan ta bilder istället för att äta hehe 
 
Sommaren är här vilket betyder att alla sprider ut sig. Jönköping, Göteborg, Amsterdam, Eskilstuna – vi kommer vara överallt och ingenstans. Hur som helst så kan man ju inte bara åka utan ett lite finare avslut, så i onsdags hängde vi hos Elina och gjorde egen sushi. Vi hann även med att näcka i Vättern och ta fina solnedgångsbilder. Är så fint här i Jönköping. Lite ledsen att jag ska åka hem över sommaren faktiskt. 
 
Helt sjukt att det har gått ett helt år sedan jag tog studenten och bestämde mig för att Jönköping var staden för mig. Kom till en stad där jag inte kände någon och nu är det mitt hem. Har lärt känna en massa fina människor och även lärt känna mig själv, hur klyschigt det än låter. Vågar faktiskt påstå att mitt bästa beslut i livet var att flytta hit. Så mycket har hänt på så kort tid, blir rädd och exalterad över vad som kommer ske de nästkommande åren. Mest exalterad faktiskt.  

Soliga dagar

2016-06-07 @ 19:00:50
 
I helgen hade jag finbesök från Eskilstuna. Vädret var på topp så vi var ute på promenader, drack vin i solen, åt jordgubbar vid vättern och kollade på solnedgången. Lite shopping hann vi med också. En helt perfekt helg helt enkelt. 
 
Jag och Ellen kämpar på med vår B-uppsats med motivationen att vi ska åka till Amsterdam snart (sjukt snart??). Känns bra. Vägrar ha en tråkig sommar utan äventyr, vill göra allt. Helst samtidigt. Dagarna går så fort och jag är rädd för att inte hinna med allt jag vill. Försöker strukturera upp livet med hjälp av listor och post-it-lappar. 

Ovvar överallt

2016-06-02 @ 22:20:01
några av de många fina minnen vi har tillsammans med ovven 
 
Igår var det sista Aka-utgången för terminen vilket så klart känns lite sorgligt. Var i alla fall en jättebra kväll med många nya människor och oväntade avslut. Med risk att låta cheesy men... kommer sakna Aka nu över sommaren.
 
Min röst strejkar. Vaknade upp igår med en hes och nästintill obefintlig röst. Helt oprovocerat valde den att lämna mig. Lite oschysst om jag får säga det själv. Försökte med alla möjliga huskurer, allt från whisky till olivolja till te med honung. Inget hjälpte tyvärr. Att stå på ett dansgolv och skriksjunga till låtar var nog inte jättesmart heller. Inte för att skryta eller så, men jag råkar vara expert på att ta dåliga beslut.
 
Nu ska jag försöka fixa till min lägenhet för imorgon kommer Ida hit!!