The weekend

2016-07-10 @ 19:57:50
 
I fredags fyllde världens bästa Jenny 20 år vilket givetvis skulle firas med god mat, några för många tequila shots och ett fantastiskt sällskap (syftar såklart på mig själv men det var andra helt ok människor där med).
 
Nu är det bara några timmar kvar tills helgen officiellt är över och en ny arbetsvecka börjar. Känns inte så vemodigt som det låter (är det ens tillåtet att använda ordet "vemodigt" utan att vara över 70 år?) (tror inte det). Att mamma och pappa håller på att baka en blåbärspaj förhindrar söndagsångesten från att äta mig levande. Vill snabbspola veckan som kommer för på fredag åker jag till Jönköping! Saknar så mycket. 

Bråvalla

2016-07-03 @ 21:33:57
 
 
Igår var armarna fulla med Bråvalla-tatueringar, telefonnummer och armband, men efter en lång och välbehövlig dusch är alla spår av festivalen borta. Behöver ju se lite respektabel ut imorgon när man ska jobba och göra seriösa grejer. 
 
Bråvalla var lika fantastiskt som alltid. Veronica Maggio var på topp, Wiz Khalifas konsert bidrog med suspekta dofter och under Hardwells show var det mosh pit efter mosh pit. Insåg också att gummistövlar inte är så bekväma att springa runt i en längre tid och att det inte är helt omöjligt att smuggla in lite vin på festivalområdet. ÅH vill redan tillbaka.