En söndag

2016-01-10 @ 19:24:15
 
Inte ritat på evigheter men när jag väl sätter igång kan jag sitta där i flera timmar. Underbart. Lyssnade förresten på kent när jag klottrade fram detta, svarar det på era frågor? Ok bra. 
 
Har väl inte hänt så där jättemycket de senaste dagarna. Varit på fest, druckit för mycket vin, kollat sex and the city och pluggat. Fabulous life, right? Känns både jobbigt och skönt att skolan börjar snart, skönt att få in lite rutiner men samtidigt är ju rutiner det tråkigaste man kan fastna i. Har i alla fall härliga vänner så vi ska nog få fram det roliga i det hela. Några vinkvällar, fikapauser och shoppingdagar här och var så blir allt väldigt mycket bättre. På tal om shopping så har jag och Ellen bestämt att vi ska shoppa fram nya stilar. Vi har diskuterat många sätt för att det här året ska bli bäst så vad passar inte bättre än att börja med sin garderob? 

Hur man spenderar en torsdagskväll

2016-01-07 @ 18:00:28
 
Med Sex and the city och choklad kan ingen dag bli tråkig. Detta är mitt sätt att försöka bli frisk, har även testat att plugga och äta apelsin men insåg snabbt att det här nog är en bättre lösning. Givetvis väntade jag länge mellan apelsinen och chokladen då alla (smarta) människor vet att apelsin och choklad inte är någon bra kombination. Ungefär som apelsin och tandkräm. 
 
Ska nu fortsätta med detta spännande liv. Förstår att ni har saknat mig och mina galna uppdateringar. 
 

in case you forgot

2016-01-05 @ 20:44:38
 
Med tanke på att mitt senaste blogginlägg skrevs för snart ett år sen tänkte jag att det kunde passa sig med en liten selfie. Vill ju inte att ni ska ha glömt bort hur jag ser ut. 
 
Vart ska man ens börja? Har hänt ca jättemycket sedan jag skrev ett inlägg sist, men vem har tid att sammanfatta ett helt år i text? Inte denna tös för hon har börjat på högskolan i Jönköping vilket (logiskt nog) resulterar i en hel del plugg. Men vad vore väl livet utan lite stress? (svar: skönt, roligt, underbart...) (var en retorisk fråga men tack för ditt svar Julia). Som ni ser har inte så mycket ändrats, har fortfarande konstiga dialoger med mig själv. Min tanke är väl att jag ska börja blogga på "heltid" men vi får väl se hur det går. Känns bra att vara tillbaka i alla fall. 
*inväntar tusentals kommentarer om hur skönt det är att ha mig tillbaka*