en bra lördag

2016-04-17 @ 17:56:21
 
bjuder på två svartvita bilder från gårdagen, vilka babes va?? 
 
Vi hade taggat denna lördag i en evighet av någon anledning. Inte för att vi går ut så sällan utan bara för att vi skulle vara ett stort tjejgäng med mycket alkohol = bra kväll. Som tur är blev det väldigt kul också, kontot mår inte så bra idag men själen gör det så what the hell. 
 
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Legat i sängen och kollat på en säsong av How I met your mother. Tänkte baka chokladbollar snart, räknas väl som produktivt i alla fall? Lyssnar på glad musik och vägrar må dåligt. Har inte tid med sådant skit. Pratade nyss med min ex-roomie Jonna i telefon och vi kom fram till att universum hånar oss och det enda vi kan göra är att skratta med. Livet är ju ganska skrattretande så det är bara att le och ta emot. 

Tentaplugg

2016-04-14 @ 11:55:46
 
Skulle inte säga att min bästa egenskap är att kunna blogga regelbundet, men man kan ju inte vara bäst på allt här i världen. Tyvärr är jag inte särskild begåvad när det kommer till att räkna ut standardavvikelser, nominalskalor eller kontextuella variabler heller vilket resulterar i mycket plugg. Har nämligen tenta på detta imorgon (pluggar inte in det bara för skojs skull om det var det ni trodde). 
 
Trots den tråkiga "att-göra-listan" känns livet ganska härligt. Tänker inte analysera detta för mycket med risk att ändra åsikt så vi kan väl bara lämna det där. Livet är bra och jag njuter så mycket jag kan av den känslan.