mjao typ

2015-02-09 @ 21:40:18
jag ritar enögda katter på min fritid.... själv då? 
 
Jag tror inte att ni kan föreställa er hur sjukt arg jag blev när jag råkade smeta ut en del av det svarta på katten... ville döda allt och alla typ. Men bestämde mig för att det inte var värt det, bilden blir ju knappas bättre då liksom. Plus att jag inte vill bli som Doktor Glas (ja vi läser den boken i svenskan, depp much..?) 
 
Har blivit ganska många ritbilder på senaste tiden, njut så länge det varar för snart drar jag till New York och då blir det bildbomer x1000. 

försöker i alla fall

2015-02-05 @ 21:31:51
 
Älskar att sitta och rita medan man lyssnar på bra musik och bara svävar iväg i tankarna, så himla mys. Överanvänder ordet mys förresten, men sålänge det är ett positivt ord så är det väl okej att överanvända det. Önskar att jag kunde skriva ett bra och intressant inlägg men poängen med detta var att visa upp min teckning bara...får klagomål om jag inte bloggar så what to do liksom. Måste hålla fansen nöjda ju. 
 
Hejdå alla fans. *filmar mig själv precis som Rosa* 

Yes it happened

2015-02-01 @ 22:19:03
 
Säger hej med en härlig bild på min nya (gamla?) piercing. Sånt man kan göra när man ska fira sin kompis som fyller 19 år. Godnatt osv.