Västerås

2014-05-31 @ 18:36:40
 
Åkte till västerås idag med mamma och pappa för lite shopping och sånt mys. Lyckades hitta en bikini och en långklänning, nödvändiga saker jappjapp. 

Victoria's secret

2014-05-27 @ 15:24:33
 
Min pappa kom hem från Israel igår och hade då köpt med sig denna fina lilla sak till mig ↑ tillåter mig själv att vara sådär tjejig och tycka att påsarna är riktigt söta haha... 
 
Kom nyss hem från skolan och tänkte nu bara mysa runt, känns så knasigt att inte behöva plugga till något.. men det är inget jag klagar på precis. 

25 maj

2014-05-25 @ 14:47:18
kanske dags att blogga så att inte alla blir förvirrade av min fredags-rubrik... 
 
Har haft fullt upp hela veckan men nu är allt äntligen klart i skolan, har gjort mitt sista matteprov någonsin och det är inte långt kvar till sommarlovet. Vad hände med tiden???? Har lyckats bränna mig och fått en miljon myggbett och det är inte ens juni än.. 
 
Kom nyss hem från min fina kille och nu ska jag snart iväg med mamma och philip för att fika lite, det är ju faktiskt morsdag idaag. Mer än så har jag inte att säga, tråkigt för er. Mmmm alla gråter. 
 
Är det okej att bli lite kär i sitt egna hår här förresten?? ↓
 
 

Fredag

2014-05-09 @ 16:38:41
 
Kände att jag hade en massa energi kvar när jag kom hem från skolan (är det ens möjligt?) så kämpade mig iväg på en springtur. Det var faktiskt skönt, eller ja, så skönt det nu kan vara att svettas massa och inte kunna andas... 
 
Idag är det i alla fall fredag, men innan jag kopplar av helt måste jag plugga lite tyvärr. Imorgon har jag förresten mitt första jobbpass på Parken Zoo, wihoo är så taggad!