The fault in our stars

2014-03-28 @ 16:59:25
fint hårstrå på bilden mm
 
Jag antar att de flesta har hört talas om den här boken redan, den ska ju tydligen vara så bra, fin, sorglig, underbar, rolig och allt däremellan. Fick den av min mamma igår så har inte hunnit bilda någon uppfattning om den än, men den verkar bra (och jag har bara läst första kapitlet så det känns lovande!)  

snö och andra underbara saker

2014-03-19 @ 17:47:29
Idag är världen orättvis och ger Sverige snö och mig bältros (som de flesta bara får när de är över 50 år...kul).
 
Ska utnyttja detta till att slippa göra något här hemma. Det gör sååååå ont att plocka ur diskmaskinen, kan verkligen iiiinte gå ut med sopporna, nämen oj kommer nog dö av smärta om jag städar mitt rum. Man måste passa på ju. 
 
har i alla fall choklad så det är ju inte en super hemsk dag ändå 

17 mars 2014

2014-03-17 @ 16:42:18
Idag jobbade jag första dagen på max, var lite nervös men det gick bra! Det är så sjukt mycket att komma ihåg, men förhoppningsvis går det fort att lära sig. Kul är det i alla fall! Nu ska jag fortsätta denna dag med plugg och sånt kul.. 
 
 

♣ ← låtsas att det är en fyrklöver som ger tur

2014-03-12 @ 20:48:18
 
Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej osv ← kompensering för alla missade blogginlägg
 
Jaa... livet flyter på med eller utan bloggen, hur konstigt det än låter. Vår har det blivit också, även om alla tjatar om att det ska komma snö på lördag, men det behöver man inte tänka på nu. På fredag ska jag förresten på intervju för sommarjobb på Parken Zoo, eeeeh läskigt? JA! Men såklart väldigt roligt också! Hoppas bara att det går bra och att jag inte förstör allt haha... Som tur är ska Lovisa också dit så kan dela min nervositet med henne hihi