10 frågor

2014-01-09 @ 19:16:04
1. Vad gör dig glad? Är en lyckligt lottad människa som har turen att ha väldigt många fina personer i mitt liv, både familj och vänner! Så blir glad av att vara med dem, även fast man inte gör något speciellt så blir det alltid bra liksom. Sen finns det väldigt många småsaker som jag blir glad av, typ tecknade filmer, godis, serier, bra musik, komplimanger (vem blir inte glad av det hallå?), New York, fota, rita (om det blir bra såklart, annars blir det jävligt dålig stämning), spontana äventyr, göra andra glada (åh så klyschigt), regn (nej jag har inte blandat ihop fråga ett och två, jag blir faktiskt glad av regn, i alla fall när det öser ner hohoho så mysigt!). Blir glad av paranteser också (som ni kanske märker) osv osv. Listan kan fortsätta i en evighet, som tur är!
 
här är en lista på en massa saker som gör mig glad, vissa kan ni säkert läsa, andra är suddiga.. så mysteriskt av mig
 
2. Vad gör dig ledsen? Inget. Är aldrig ledsen. Nej men, det är väl det "klassiska"; orättvisor, elakheter, mobbning osv. Vet inte riktigt, gråter till The Notebook och lejonkungen så sorgliga filmer hör väl också till... Vill hålla den här listan kort, känns så mycket bättre att ha en lång "vad som gör mig glad-lista". 
 
3. Om du hade tre önskningar, vad skulle du önska? Om jag skulle säga tre saker jag önskar mig exakt just nu så skulle jag säga: att max (hamburgar-max) skulle ringa och be mig komma dit och lära mig jobbet (har fått jobbet men de skulle ringa när jag kunde få börja jobba.. vill jobba nu nu nu!). Sen skulle jag önska mig att min svenska uppsats var klar (och asbra) och sist men inte minst att Damon Salvatore var i mitt rum... ååååh dör av bara tanken på honom.
Om jag skulle önska mig några "riktiga" grejer skulle jag önska mig en mysig lägenhet i New York + ett jobb på en tidning eller något liknande där. Och sen en tredje... hmm superkrafter eller fred på jorden...? En kombination: att jag hade superkrafter så jag kunde skapa fred på jorden. Done and done.
 
 
 
4. Vad är du rädd för? Min största rädsla är att någon av mina nära och kära (haha åh jag skulle bli en sån bra farmor) ska dö. Är inte speciellt rädd för döden för min egen skull, utan mest för andras skull. Visst skulle inte vara sådär superkul att dö, men hellre jag än någon annan. Förutom med mygg och myror. Sorry men om jag var tvungen att välja mellan dem och mig så skulle jag rädda mig själv, så egoistisk...  
 
5. Vad tycker du om hos dig själv? Skulle vara lättare om frågan var tvärtom, vad tycker du inte om hos dig själv? Haha nej ska inte vara sådan nu. Okej, det här är svårare än vad det borde vara. Visst finns det vissa saker jag gillar med mig själv utseendemässigt, men om jag kunde skulle jag nog ändra lite på allt haha åh. Men om vi går lite mer på djupet och tänker på personligheten så skulle jag väl säga... att jag är omtänksam, jag bryr mig om andra (hoppas jag). Så jobbigt om det sitter någon där bakom datorskärmen och tänker "wtf du är den elakaste personen i världen!" MEN till mitt försvar skulle jag i så fall säga att jag tänkte på just dig nu. Alltså bryr jag mig. HA!  
 
6. Vad är det roligaste som hände 2013? Åh vad svårt. Kommer ju knappt ihåg vad jag gjorde då. Bråvalla var ju roligt, även om det inte riktigt kändes så sista dagen när man stod där, klocken fem på morgonen, trött, med blöta kläder, leriga skor och huvudvärk. Men nu när man tänker tillbaka på det så saknar man det faktiskt. Sen var ju jag och Chloé i Göteborg vilket var väldigt kul och mysigt. Var ju också modell för tidningen Hemmaliv/Nöjesliv! Så sjukt kul, så glad att jag fick den möjligheten! Jag är verkligen sämst på att svara på frågor, kan verkligen inte säga endast en sak! 
 
 
 
7. Vad ser du fram emot under 2014? Allt! Att fylla 18, ta körkort, fira mina kompisar som fyller, sommaren, festerna, Max-jobbet, börja trean osv. Är riktigt pepp på det här året, nytt år = nya möjligheter. Jag ska se till att det blir så awesome som jag vill! 
 
8. Om du fick träffa vem som helst imorgon, vem skulle det vara? Damon Salvatore/Ian Somerhalder (jag är flexibel). Skulle tvinga honom att aldrig lämna mig. 
 
 
9. Vad skulle du tatuera om du var tvungen? Åh, jag tycker verkligen att det är snyggt med tatueringar och jag vill definitivt ha en, men vill ha någon som betyder något speciellt.. Jag, emelie och ida har pratat om att göra en liten tatuering med våra bokstäver (jei) bara, så det skulle nog bli det.
 
10. Vad skulle du vilja lära dig eller bli bättre på? Att rita! Har bestämt mig för att rita mycket mer det här året (och alla år framöver), tycker ju att det är kul men tar mig aldrig tid till det bara... Sen skulle jag vilja lära mig att spela gitarr. Kommer in i vissa perioder då jag sitter flera timmar i några dagar och försöker lära mig en viss låt, men sen så kommer jag in i en ny period (typ att lära mig måla, spela piano, prata kinesiska, träna osv haha...) och då glömmer jag bort allt.. Jag tröttnar så lätt på saker, kan inte hålla mig till bara en sak haha. 
 

lovis:

gifen.................................................... :'O


och det är faktiskt hemskt med "vad tycker du om hos dig själv"-frågan, det är så himla svårt att svara på och det ska det ju inte vara egentligen:'(

2014-01-09 @ 19:54:10
http://lovisaerika.blogg.se

KOMMENTERA
om du vill alltså...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback