And I know it's crazy to believe in silly things

2014-02-28 @ 19:01:15
Har glömt och säga en av de viktigaste sakerna som hänt... JAG HAR TAGIT KÖRKORT. Gjorde både teoriprovet och uppkörningen i måndags och klarade båda två, så sjukt skönt! Känns så rätt men ändå så fel att jag får sitta ensam i en bil och köra vart jag vill. 
 
Jag ska fortsätta min 18 års turné genom att gå ut på krogen idag hihi. 
 
här får ni en random bild på mina knästrumpor hejdå 
 

18 år på något konstigt sätt

2014-02-24 @ 12:18:27
 
Idag fyller jag 18 år!! Känner mig inte alls redo att gå in i vuxen världen, men har inget val längre så... Haha nej men det är ju alltid mysigt att fylla år så! Det ni ser på bilderna fick jag imorse + en victoria secret body lotion som råkade försvinna från bilden haha. 
 
Och vet ni vilka som är här nu då?? Hanna och Jalina hihi!! Öppnade dörren och där stod dom med ballonger och såpbubblor. Så söta! ♥ 
Av dom fick jag piercingar, godis och en bok där man skriver ner allt man vill göra innan man dör. Älskar att fylla år hihi. 

hej jag lever faktiskt

2014-02-17 @ 17:50:17
Det här med att blogga ja... jag behöver mer timmar på varje dygn!?!? Hinner inte med allt jag vill. Är mycket att göra i skolan, körproven närmar sig och samtidigt vill jag vara med mina vänner, träna, rita, fota och gärna sova om jag får lite tid över. 
 
Men nu är det i alla fall lov och då borde jag ju hinna med bloggen också. Livet flyter på bra, allt blir bättre i takt med snön som smälter bort. Försöker plugga lite teori men hamnade här tillslut, kanske var lika bra. Nu vet ni ju att jag lever i alla fall. 
 

← →

2014-02-03 @ 15:26:01
 
Dricker kaffe, pluggar och lyssnar på Glee-låtar. Låter mysigare än vad det är. Om man tar bort plugg-delen så skulle allt bli bra, men det får man inte...
 
Hade en körlektion idag, var så nervös haha! Vill inte ens tänka på hur nervös jag kommer vara när det är dags för uppkörningen... Usch. Det gick bra så nu är det bara att öva öva öva öva så att jag blir super redo!
 
Jaja tillbaka till matten.. woho typ. 

Smiley

2014-02-02 @ 13:26:36
 
japp det är sånt här som händer när jag inte bloggar... ↑ 
 
Igår var jag på bio med tjejerna och såg Frozen, den var så sjukt jävla bra! Kanske grät lite när den var slut, ingen vet.. Rekommenderar den verkligen till alla! Allt var bara helt underbart! Jalina fyllde år i fredags så att gå på bio var en av presenterna hihi (grattis i efterskott ♥).
 
Efter det så gick jag och Frida hem till Jalina där vi kollade Vänner, åt pizza, skrattade och piercade oss. Helt normalt sådär. Haha det var ett väldigt spontant beslut och det tog ganska aslång tid, men kul var det.