lite nytt

2014-04-29 @ 17:36:36
 
Fick hem dessa fina saker från fyndiq idag, råkar slarva bort alla laddare jag rör vid men det borde ju vara lättare att hålla koll på en blå i alla fall.. Skalet kan behövas då jag tappar min mobil alldeles för ofta, den har klarat sig från sprickor och sånt tråkigt men better safe than sorry tänkte jag. 
 
Nu ska jag snart iväg på volleyboll träning och efter det ska jag vara vaken hela natten, är faktiskt ledig imorgon så måste utnyttja varje sekund. Sant. 

måndag

2014-04-28 @ 18:49:48
 
Måndag igen och jag längtar redan till helgen... Kommer dock vara en ganska skön vecka nu med ledigheter och sånt mys, men kan ju inte blogga utan att klaga så. 
 
Idag har jag i alla fall jobbat på Max, blir så förvirrad av alla olika cheese fries, cheese menyer, baconcheese, chili cheese osv osv (sen när började allt ha ost i sig??). Vill bara kunna allt direkt.. Men är faktiskt förvånad över hur trevliga kunderna är ändå, var lite orolig för att man skulle få ta en massa skit, men jag har klarat mig bra! 

ett litet ljus kanske

2014-04-23 @ 22:47:02
 
Tände mitt mysiga doftljus och började fixa lite med bloggdesignen med tanken att det kommer göra det sååå mycket lättare att blogga ofta. Det funkar dock inte så men man kan ju lura sig själv så gott det går. Ändrade inte så mycket, lite småsaker bara. Förnyelse är ju bra. 
 
Lovet tog slut alldeles för fort, men som tur är går de vanliga veckorna nästan lika snabbt. Är redan torsdag imorgon och då ska jag och tjejerna sova hos lovisa och sen plötsligt är det ju fredag (nähäää) sååå skönt. 

Västerås osv

2014-04-13 @ 20:39:41
 
Åkte till Västerås idag med mina föräldrar, köpte några bra saker yesyes. Bland annat kläderna på första bilden och sedan två doftljus (andra bilden ifall ni ej förstod). Hoppas att de luktar gott, är förkyld och kan varken känna så mycket smak eller lukt.. men det är en bild på vaniljglass och en bild på jordgubbar så hur fel kan det bli liksom? Köpte även ett par träningsskor, då jag börjat med volleyboll igen (wohooooo!!) är det väldigt nödvändigt. Gotta have shoes you know... 
 
Nu ska jag snart (kan man ha nu och snart i samma mening???)  iväg för att ha filmmys med några vänner, brabra. Har ju lov så kan göra vad jag vill, när jag vill. Typ. 

5 seconds of summer

2014-04-01 @ 17:14:32
 
Igår var jag och jalina i Stockholm för att se bandet 5 seconds of summer. Jag är inget jättestort fan av dem men måste erkänna att jag började tycka om dem mer efter att ha sett dem live haha. Det var väldigt trångt och kämpigt att bara lyckas hålla kvar sin plats, ville man sen ta sig framåt var det som ett helt träningspass...