tävling med momondo.se

2013-09-22 @ 21:23:07
 
Det här var det första jag såg när jag gick in på blogg.se. En tävling då man kan vinna en resa till valfri destination!
 
Det är momondo.se som har anordnat tävlingen och första pris är en resa värd 20 000 kr!! Behöver jag ens säga vart jag skulle åka om jag vann? Det självklara valet för mig är såklart New York! 
 
Jag har velat åka till New York så länge jag kan minnas. Det är svårt att säga exakt vad som gör att jag älskar staden så mycket, även fast jag aldrig varit där. Självklart lockar shoppingen och de speciella platserna mycket. Men mest av allt så är det faktiskt stämningen jag vill åt. Den där riktiga stads-feelingen, den där känslan man bara kan få i staden som aldrig sover. Gå på gatorna och bara titta på allt, se alla byggnader och alla olika människor som stressar fram på gatorna. 
Sitta på ett café och skriva. Beställa en kaffe på starbucks. Äta frukost på ett café. Kolla på utsikten uppe i Empire State Building. Åka tunnelbana. Ropa till sig en taxi. Se frihetsgudinnan. Gå runt i Central Park.
 
Ja det finns så sjukt mycket jag vill göra där. Min största dröm är att bo i en lägenhet på Manhattan, jag håller på att spara för fullt. Så därför skulle det vara superbra om jag vann den här tävlingen så att jag kan checka in staden innan jag flyttar dit. 
 
här är mina böcker om New York och min bruk med pengar jag sparar till flygbiljetten haha ↑
 
Jag brukar inte vara med i tävlingar av någon anledning men när jag såg det här så tänkte jag "vad har jag att förlora? ingenting! Vad har jag att vinna? En drömresa!! Såklart det är värt det!". Jag tycker att det är superbra att momondo har ordnat den här tävlingen eftersom de flesta har ett drömresemål, men inte alla har råd att åka dit. Så jag tycker att ni alla ska klicka här och vara med i tävlingen. Var har ni att förlora liksom? 


KOMMENTERA
om du vill alltså...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback