hej igen efter hundra år

2013-10-31 @ 20:01:50
Hörde precis att meningen med att ha en blogg är att man ska skriva saker där. Good to know liksom. 
 
Höstlovet flyter på i alla fall, dagarna bara försvinner... Har umgåtts med fina vänner och bara haft det mysigt hittills, får se hur det fortsätter. Vill gå bus eller godis och vara läskig, men känns som om det inte är lika populärt när man är 17 år. Folk tror kanske att man är en mördare på riktigt då. 
 
bjuder på den spökaktigaste bilden jag har för tillfället  

biomys

2013-10-25 @ 20:58:32
 
Har nyss varit på bio med Jalina och sett IRL, den var sjukt bra! Men hemsk. Tror dock att jag och jalina störde lite när vi satt och skrek på personerna i filmen hahaha, bra med inlevelse i alla fall.
Nu ska vi vara duktiga och plugga lite innan vi tar lov, mysmys. 

vampire diaries

2013-10-22 @ 15:33:08


Kämpade mig hem i regnet och nu myser jag med smoothie och choklad samtidigt som jag kollar vampire diaries. Ganska mysigt med hösten ändå, bara att gosa ner sig och kolla massa serier.

Några så kallade höstbilder

2013-10-21 @ 21:08:12
 
 
Kom ganska nyss hem efter att ha kört ett jobbigt spinningpass med Frida. Asså frågar mig alltid under träningen varför jag gör såhär mot mig själv, det kan väl inte vara hälsosamt att inte kunna andas och svettas ut mer än vad jag druckit på 3 år!?!?!?! 
Men eftersom jag är senil så glömmer jag hur jobbigt det är och gör om det hundra gånger. Vet inte om det är bra eller dåligt. Fast känslan efter träning är ju så sjukt skön, nästan värt det att inte kunna andas för den känslan. 
 
Nu vill jag egentligen bara sova. Men i dagens samhälle har man ju massa plikter att göra, så somnar väl någon gång imorgon. Höstlov snart i alla fall, äntligen.  

Frallor

2013-10-20 @ 21:14:00
 
Var en riktig hemmafru och bakade bröd denna söndag. Dock inte helt random, till UF företaget som vanligt. Det är så mysigt att baka, tänker baka hela tiden när jag är en tjock och gammal pensionärs farmor.
 
Nu ska jag äta Ben & Jerry's och kolla Trassel. Är ju ledig imorn. (förlåt jag var tvungen) 

huvudvärk

2013-10-18 @ 17:38:05
luggen för ögat som vanligt, tror inte att ni skulle känna igen mig om jag visade hela mitt ansikte. Andra halvan ser ganska konstig ut.......

Är glad för att det är fredag idag. Är ledsen för att jag har ont i huvudet som vanligt, har blivit imun mot huvudvärkstabletter också. Så bra när man har ont 89% av livet. Antagligen för att jag är så smart, det är för fullt i mitt huvud. Japp så är det. Blir snart blå och får stort huvud - vilken film?? (ledtråd: världens bästa) 

Ni har inte missat så mycket av mitt intressanta liv under dessa dagar. Går i skolan, sover, äter, pluggar, lyssnar på musik och så går det runt. Längtar till höstlovet, vill bara vara ledig hela tiden ååh. 
 
Nu ska jag lyssna på disney-musik och hoppas att det botar huvudvärken bättre än tabletterna. 

springelispring

2013-10-14 @ 13:52:21
random bild för att jag är dålig på att ha en rödtråd i mina inlägg hihihhiihihiiihihihih gurka
 
Tog mig en springtur på min lediga dag, 7,5 km bara. Ingen big deal liksom. 
 
hahaha driver, det var verkligen en big deal. Krävdes mycket viljestyrka och lungkapacitet för att överleva, men jag klarade det! När jag springer är mitt mål alltid att inte stanna, hur mycket håll jag än får så får jag inte stanna. Det är okej att springa saktare, huvudsaken är att jag inte stannar bara. Min hjärna måste tänka ut såna här saker för att jag ska orka haha.
 
Musik är också sjukt viktigt för att jag ska orka hela vägen. Med bra musik kan man springa i en evighet, lovar! Då känns det typ som om man är med i en film och man ba' flyger över vägen med lätta steg. 
 
Ja, nu vet ni vad jag tänker på när jag springer. Good to know liksom. Nu ska jag äta något, känns som om jag kommer svimma snart, inte bra. Fast ärligt talat vet jag inte om jag kommer kunna resa på mig, mina ben har tagit semester nu. 

good to know

2013-10-13 @ 16:40:30
 
Såhär ser jag ut när jag skrattar och är suddig, bra att veta ifall att liksom 
 
Har inte fotat en enda höstbild i år, inte okej... kanske ska ta och göra det nu. Eller inte. Åh så intressant. Nej jag går nog ut en sväng, kvävs typ inne i mitt rum. Ingen överdrift. 
Okej nu går jag ut. 1......2............3..........GO!

Apple & Cinnamon Cupcakes

2013-10-07 @ 22:38:51
 
Detta bakade jag idag på min lediga dag ↑ blev very good om jag får säga det själv. Lite höstigt med äpplen och kanel.
 
Förutom bakandet har jag varit hos optikern. Ingen förstår varför jag blir så rödögd. Antagligen för att jag håller på att utveckla laserstrålning.
 
Det var egentligen meningen att det här inlägget skulle läggas upp för cirka 9 timmar sen, men ni vet hur det är med datorer... man börjar göra massa annat. Eller så har jag bara svårt för att göra en sak i taget, bara mina laserögon kan svara på den frågan. 
 
Nu ska jag sova. Är ju tyvärr inte ledig varje dag...

myskväll

2013-10-06 @ 21:49:47
haha så snygga ♥
 
Hade en super mysig kväll igår med mina finaste. Vi lagade lyxig mat, dansade, tog fula bilder på oss själva osv osv. En perfekt kväll helt enkelt! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat lite serier, övningskört och pluggat lite teori till körkortet. Och kollat Desperate Housewives med Jalina såklart, standard haha! 
Imorgon är jag ledig, ska baka lite Cupcakes till min pappa. UF-företaget you know! 

fredagsmys

2013-10-04 @ 20:52:06
 
Körde världens jobbigaste boxningspass med Frida idag. Kunde knappt dricka vatten för att mina armar skakade så mycket efteråt haha! Men det är ju så det ska vara efter ett träningspass, känns skönt. Nu ska jag ha fredagsmys med godis och serier hihi. 
 
Nu ska jag och jalina kolla Desperate Housewives på Skype hihihi myspys. 
 

bara massa plugg

2013-10-02 @ 21:18:57
fika på Starbucks! Allt var dyrt så vi drack vatten haha, fick coola muggar i alla fall så det är lugnt 
 
Några glada bilder från Göteborg. Saknar det redan, så mysig stad med så mysiga människor. 
 
Jag och Chloé var sjukt flitiga idag och satt kvar i skolan och pluggade långt efter att vi slutat. När vi sedan blev utslängda för att skolan stängde gick vi vidare till donken och satt där till typ halv 7. Släpade mig sen vidare till Jalina för lite matteplugg. Inte konstigt att jag har ont i huvudet nu. 
 
Mitt öga har blivit rött igen också, måste ha glasögon och lida ett tag enligt optikern. Vet inte ens varför det blir så himla rött ibland. Enligt Google är det antingen livsfarligt och kommer göra mig blind eller helt ofarligt och naturligt. Vet inte om jag vågar lite på något av det...
 

Shopping från Göteborg

2013-10-01 @ 20:37:57
 
Här är det jag köpte i Göteborg ↑ en t-shirt, ett typ-linne-grej, svarta jeans, stickad tröja och fyra stycken LP-skivor haha! Har ingen LP-spelare men skivorna är ju så coola och snygga så tänkte att man kan ju ha de som tavlor eller något hihi. Köpte en Tina Turner, en Cyndi Lauper, Phil Collins och David Guetta (coolaste skivan!!)