färga håret osv

2013-11-25 @ 20:41:47
 
Färgade Chloés hår idag, den röda toningen vägrade försvinna av sig själv så vi tog saken i egna händer. Det blev såå fint! Eftersom vi är superwomen bakade vi samtidigt som vi färgade hennes hår, multitasking you know! Efter det bjöd hon mig på lunch hihi, så vi satt och pratade och myste på ett café i stan och sen shoppade vi (hon). 
 
Nu ska vi mysa och låtsas att det inte är någon skola imorgon, bra plan jag vet. 

En månad kvar

2013-11-24 @ 21:10:23
Idag är det en månad kvar till julafton, say whaaaaaat? Är lika taggad som alltid, älskar allt med julen hihi. Kanske därför jag heter julia? Känns lite fel att det inte har kommit någon snö än dock, men det kommer väl när man minst anar det. Kanske kommer i sommar för att överraska oss alla. 
 
Har inte så många juliga bilder tyvärr... får ta en massa det här året! 
 
Standard att ha converse året om även fast fötterna dör och man klagar, det är tradition liksom. Saknar mina röda converse förresten, de blev offrade efter Bråvalla...  

Friday

2013-11-22 @ 18:43:00
alla bilder är från Weheartit
 
Här får ni några mysiga bilder, lite fredagskänsla eller något sådant kanske. En katt med färgad tunga kanske inte är sååå fredagsaktigt men det är ju ganska super gulligt så den får va med ändå! 
 
Säger som man alltid gör: veckorna går så sjukt fort! Poff så är det fredag liksom, men det är ju inget att klaga över precis. Hoppas ni får en bra fredag, jag ska i alla fall äta pizza nu hoho hoppas ni blir avundsjuka. 

Från min fina mamma

2013-11-16 @ 17:07:36
 
Dessa tre saker har jag fått av min bästaste mamma de senaste dagarna. Kläderna fick jag idag när vi var på stan, bara för att jag var så snygg i det att hon bara var tvungen att köpa det hahah som hon själv sa så fint ♥ 
Parfymen fick jag efter att hon varit på jobbresa i Paris eftersom min gamla (också Justin Bieber) parfym håller på att ta slut hihi. Är inget stort fan längre, men kan ju inte säga att han är ful på bilden direkt...........
 
Kläderna är från Carlings, var inte alls meningen att köpa något där egentligen, det bara blev så. Får passa på att ha jackan nu innan det blir alldeles för kallt! Jag och mamma har en mor-och-dotter-dag idag eftersom min broder och fader är i Dubai. Så vi åt lunch på stan och shoppade lite och sen körde jag hem oss tryggt och säkert. Senare ikväll ska vi äta mat och kolla på fina filmer, mysigt värre. 

plugg osv

2013-11-10 @ 17:54:06
 
Har spenderat denna söndag med att sammanfatta engelska texter, ritat upp en tidslinje för Amerikas historia och sökt upp hundratusen ord på alla ställen man kan hitta synonymer och översättningar. Riktigt kul och intressant. Typ, kanske, inte alls. Känns som om jag inte gör annat än att plugga... Det blir heller inte bättre när pappa och philip håller på och packar väskorna fulla med sommarkläder, de ska nämligen till Dubai imorgon. Utan mig och mamma. Asså förstår ni hur elakt det är? Dock så var jag och mamma i Paris förra året, men det var så längesen så det räknas knappt. 
 
Jaja, ska återgå till plugget nu, slaveriet löser ju inte sig själv. Eller vänta, det har löst sig. SÅ VARFÖR SKA JAG LÄSA OM DET????  

the red hair

2013-11-08 @ 20:17:37
Körde ett boxningspass med frida ikväll och det var så jobbigt, alla muskler (och inte muskler) i min kropp skriker och skäller på mig... Men så skönt nu efteråt, som vanligt. Åt en härlig kebabtallrik efter det och nu ska jag och ida ha fredagsmys! 
 
hittade denna bild och än en gång så hatar jag mig själv lite för att jag lät det röda försvinna, det var ju så fint (ger mitt dåtida-jag en komplimang, så snäll brud)  
 
Men det fanns ju faktiskt en anledning till att jag tog bort det... tror jag. Någonstans i djupet av mitt hjärta finns det en förklaring. Haha nej men det var ju så jobbigt med färgen som gick ut så fort, färginpackningen som färgade av sig + att det kostade en hel del att gå till frisören för att fixa utväxt och sånt mysigt. 
Men det skulle ju inte skada att ha det en gång till, eller huuuur......? ( ← mitt onda undermedvetna som försöker få mig att ta dåliga beslut) (eller bra beslut...?) (oh no hon har tagit över paranteserna, kod röd kod röd, utrym!) 

lite julmys

2013-11-06 @ 21:41:12
 
 
Jag längtar så mycket till julen, åt nyss första pepparkakan för i år. Var nära på att sätta på julmusik men jag behärskade mig... Nu ska jag kolla på någon serie, vet dock inte vilken...... (börjar hålla med jalina om att jag kollar på för många serier.. så svårt att välja vilken man ska kolla på då haha!) 
 
Har massa plugg och viktiga saker att göra i skolan så har ingen tid till bloggen.. (eller så har jag det men jag kollar serier istället) (ja, så är det nog)