bra dag eller något

2013-05-28 @ 19:06:45
Det kunde ha blivit en riktigt bra dag idag. Det var soligt ute, vi fick sluta tidigt och det var pannkaka i skolan. MEN sen får man veta att peace & love är inställt och allt blev ganska nedstämt. Det blev väldigt nedstämt när vi fick veta att man kanske inte ens får tillbaka sina pengar. Eftersom livet är som en film blev vädret plötsligt sämre bara för det och nu blåser det och är kallt. 
Nej jag ska inte deppa sönder totalt, man skulle ju kunna åka till Bråvalla istället, om man har 2000 kronor över. Vilket man inte har. Eftersom man inte har något sommarjobb och är pankare än en pankaka. ÅÅH. 
 
här får ni världens längsta bild i alla fall. 

mug cake

2013-05-27 @ 20:00:21
 
Den här lilla filur kakan försökte jag och jalina laga idag, genom skype såklart. Vi gjorde allt rätt och den smakade väl helt ok men konsistensen var ungefär som gummi. Men det är värt att testa! Inte för att den är världens bästa kaka utan för att det var ganska coolt att se hur den växte i mikron till värsta tornet. Sånt händer inte i ugnen minsann! 
hittade bilden häääääär

crazy kids

2013-05-25 @ 21:49:21
 
Har myst i solen med ida och spelat kort, känns verkligen som sommar nu! Men nu värmer jag mig under min usa-filt och lyssnar på bra musik. Har nyss haft standard dejten med jalina på skype och nu ska jag göra något spännande. Eller inte spännande. 
 
Idag är det förresten 10 dagar kvar tills jag får sommarlov och 30 dagar till Peace and Love. LÄNGTAR.

megamind

2013-05-24 @ 15:58:46

botar huvudvärken genom att kolla på världens bästa film.


dansuppvisning

2013-05-23 @ 22:23:20
 
Kollade på en fin dansuppvisning idag, alla var så duktiga!! Dock var inte jag lika duktig på att fota, men det är svårt när det är så mörkt.. jaja, fick några bilder i alla fall! 
 
Nu ska jag blåsa håret och sova. Hatar att duscha sent på kvällen så att man antingen måste blåsa håret eller sova med blött hår. Så svårt val. Måste välja mellan att se ut som ett lejon eller som medusa med trassligt orm-hår. Förresten, medusa i bernard och bianca måste väl vara den läskigaste karaktären i barnfilmernas historia? (räknas den ens som en barnfilm? Kanske mer skräck...) Jag var så jävla rädd för henne, trodde att hon var inne på toan eller i min garderob och att hon skulle tvinga ner mig i en gruva för att leta efter diamanter. Eller, gud förbjude, att hon skulle ta mina gosedjur. Usch och fy vad hemskt.
Nej, nu ska jag blåsa håret så att jag ser ut som ett lejon. Det är bäst så.  

abstrakta bilder

2013-05-22 @ 17:12:32
 
Bara jag som tycker abstrakt är ett av de konstigaste orden? Låter typ som en nysning.
A-a-a-bstrakt / a-a-a-tjoooooooo.. mjaaa nästan i alla fall. Varför säger man ens atjoo? Eller det kanske man inte gör, bara jag och tecknade figurer som gör det. Ska börja säga abstrakt istället. Fett respekt. 
 
Jaja, de här nys-bilderna ska jag skicka in i alla fall. Men nu ska jag kolla Desperate Housewives med jalina genom skype. Älskar teknologin. 

lite saftiga bilder

2013-05-21 @ 19:49:04
 
Var tvungen att dricka en hel del saft för att få de här bilderna. Lyckades inte ta bra bilder direkt så fyllde hela tiden på glaset och man kan ju inte hälla ut saft liksom?!?!?!? 
Nu sitter jag och ritar i min ensamhet. Ritar bara lite streckgubbar, ingen Mona Lisa här inte! Jaaa förutom att jag har fotat saft så är väl dagen ganska normal. Juste jag går som en zombie också, det är lite ovanligt. Fast det har blivit mer och mer vanligt på senaste veckorna. Höften är viktigare än vad man tror hörni, be careful out there. XOXO 

lockigt osv

2013-05-20 @ 11:58:23
 
Sitter i skolan med lila och lockigt hår. Det är inte lila egentligen, men lockigt. Idag ska jag springa 2349678 km i skogen så lockigt hår är nog mitt minsta problem. Har digitalt skapande nu, men eftersom vi snart har lov så behöver man inte jobba! Eller jag tolkar det så i alla fall. Kan knappt fatta att det bara är två veckor kvar i skolan, vad hände liksom? 

"nothing good happens after 2 am"

2013-05-19 @ 02:09:56
Gör som Ted säger och går och lägger mig nu. Ser skuggor i mörkret och hör ljud i tystnaden så tänker gömma mig under täcket tills det ljusnar. Det är tydligen läskigt att vara hemma själv. Okej nu stängdes musiken plötsligt av och alla skräckfilmer jag någonsin sett spelas upp i huvudet. Om ni hör ett skrik får ni gärna rädda mig, tack på förhand. 
 

usa

2013-05-18 @ 20:37:58
 
Fick ett sms av pappa igår att han hade köpt en överraskningspresent åt mig, och det var alltså den här mysiga filten han menade! Hihi älskar den! Så nu ska jag mysa ner mig med den och kolla på Grey's Anatamy. Mysmys. 

warm bodies

2013-05-18 @ 15:44:40
Sov hos Jalina igår och vi hade det super mys! Vi har kollat en massa filmer, eller ja tre stycken, och idag såg vi den bästa filmen någonsin. En zombiefilm faktiskt. Warm Bodies heter den, den går på bio nu (ja vi fuskade och laddade ner den shhhh) men skulle gärna kunna se den på bio också, herregud vad bra den var. Säger inget om vad den handlar om för då kommer jag råka säga för mycket, så ja, se den bara! 
 
här är snyggingen hihi (ja han är en zombie men åååååh så snygg ändå, blev faktiskt lite ledsen när jag gick ut och alla fortfarande var människor istället för zombies) 

före och efter bilder

2013-05-16 @ 16:00:00
 
Som jag sa igår så håller vi på med en fotouppgift i skolan och det här är bilderna före och efter redigering. Haha ganska så stor skillnad. Det var kul att redigera bilderna, brukar ju inte köra på den här "stilen" annars. Har en massa bilder så det kommer nog komma upp några fler på bloggen, varning varning liksom. 

fotouppgift

2013-05-14 @ 17:42:00
Har fotat jalina och chloé idag till en fotouppgift vi har i skolan. Bilderna ska vara lite spöklika och det är meningen att jag ska inspireras av fotografen Helena Blomqvist. Riktigt kul uppgift, älskar att gå media hihi. Nu sitter jag och redigerar bilderna, men måste skriva en uppsats om internationella organisationer också.. inte lika kul dock. 
 
en av alla de 38429567 bilder jag tog, det är chloés fina ben och fötter på bilden 

blind

2013-05-11 @ 12:05:34
Har glömt mina glasögon hos ida så nu sitter jag 1 centimeter från datorn för att se vad jag skriver... måste se ganska roligt ut. Jag brukar ju ha linser men tänkte att jag borde vila ögonen lite idag. Fast det är säkert jobbigare för ögonen att se suddigt och ha en skärm bara några centimeter ifrån. Fick ont i huvudet nu också, kul. 
 
såhär såg jag ut när jag hade rött hår och var trött ↓

godnatt och godmorgon

2013-05-11 @ 03:50:37
Kommer hem och ska sova när det börjar ljusna ute. Ganska mysigt ändå. Hej alla postbilsgubbar som åker runt såhär tidigt. Nu är jag trött och hungrig men jag får ingen mat så ska bara sova. Längtar till frukosten. Godnatt!