beach bitch

2013-07-30 @ 17:26:30
Mallorca ↑ men låt er inte luras av det blåa vattnet och den molnfria himlen. För under ytan lurar äckliga maneter som vill bränna sönder dig..
 
Idag gick jag 8 km i ballerina skor efter det sprang jag 4,36 km i löparskor. Och tro det eller ej men det var frivilligt. Och det var skönt. Nu måste jag väl börja äta tonfisksallad och dricka råa ägg till frukost som en riktig elit tränare.
 
Nu ska jag dra mig iväg till Ida för grillning. 

Disney dag

2013-07-29 @ 00:01:40
Har kollat på massa Disney filmer idag, bara för att tecknade filmer är så sjukt bra. Började med skönheten & odjuret (så sjukt fin film ååååh), sen såg jag tarzan (den har så awesome musik åååh), sen såg jag Aladdin och sist men absolut inte minst Röjar Ralf haha.
Annars har jag inte gjort något vettigt. Så det ska vara på söndagar antar jag. Huvudvärken har kommit på besök igen så ska nog sova nu.
 
hittade en gammal bild där jag ser djup och sorgsen ut. Egentligen var jag hungrig och trött tror jag.

In the forest

2013-07-25 @ 17:34:17
 
Gick ut i skogen idag och fotade. Det var lika läskigt som det låter. Förutom det så har jag övningskört, solat och kollat GossipGirl. Och bytt plats på min säng, igen. Jag är elak och utnyttjar inte soltimmarna som jag borde. Tillåter mig själv att vara inne för att jag faktiskt har varit utomlands och solat hela dagarna. Måste ju få en paus då och då.
 
Nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag och mamma ha myskväll.

24 juli

2013-07-24 @ 13:35:31
 
Sitter och lyssnar på musik med trasiga hörlurar som gör att låten spolas fram och tillbaka. Men det gör inget. Det är i alla fall musik liksom.
 
Gårdagen spenderades med idis. Vi kollade på Shrek, tog ett kvällsdopp och åt choklad. Helt perfekt. Nu ska jag klä på mig och cykla till stan för att möta chloé. Vi har inte setts på 2392465 miljoner år så det blir very nice.

lite födelsedagsfirande

2013-07-23 @ 17:03:52
 
Igår firade jag och ida lilla emelie genom att "bjuda" henne på mat. Blev dock inte så mycket bjuda utan mer dela när vi skulle betala haha. Vi hade det i alla fall väldigt mysigt och bestämde att äta ute oftare om vi på något mirakulöst sätt skulle hitta massa pengar på gatan.
 
MEN I ALLA FALL... grattisgrattis till sötis emelie som nu är 17 år och får göra allt som man får göra när man är 16 år också ♥

relax

2013-07-18 @ 18:07:10

Här är jag och min tvilling broder. Vi är inte så värst lika, tur det, vill helst inte ha skägg och sånt.
 
Förstår inte riktigt varför jag åkte utomlands det har varit typ lika varmt här idag som det var på Mallorca. OVÄRT. Myste i alla fall hemma hos ida i solen och badade i hennes pool. Sen köpte vi kakor och vit choklad (det är very gott att värma ballerina kladdkaka med vit choklad på i micron tills det börjar lukta bränt, lovar)
Nu funderar jag på att springa några hundra varv i värmen. Har hört att man mår bra av motion.
 
Men eftersom Mika är känd och sjunger "relax, take it easy" lyssnar jag mer på honom. Och Robbie Williams sjunger ju om candy så ska nog hämta lite sånt också. Åh vad alla artister är smarta.

HEMMA

2013-07-16 @ 22:33:01
 
Har äntligen kommit hem nu! Efter två veckor med massa sol, bad och mat är det skönt att komma hem och... ja, göra exakt samma sak. Fast med internet wohoooo!
Har haft det jättebra där borta och ätit nutella till frukost varje dag, glass minst två gånger per dag, badat och solat en massa. Och som om inte det räckte har jag hunnit med lite shopping i Palma också.
 
Nu dricker jag te ur min nya Musse Pigg-mugg som jag köpte i en Disney butik (!!!!) och äter några sega kakor. Ska kolla hur bilderna blev nu också, har faktiskt inte fotat så överdrivet mycket. Det hände faktiskt några gånger att jag glömde (GLÖMDE!) kameran när vi skulle göra något. Hundra minus poäng, I knooooow. 

packa packa

2013-07-01 @ 12:25:17
 
Är inte så duktig på att packa. Är bättre på att göra onödiga saker som att rita äpplen på ett papper. Ska vara borta i 2 långa veckor så måste ha med mig hundra kilo kläder som ska få plats i en centimeter stor väska. SVÅRT. Upptäckte också att jag inte har några kläder, måste köpa en massa nytt. Har 13 timmar på mig.
 
Sen kan man ju fråga sig varför jag fortsätter sitta vid datorn när jag är stressad, that's a secret I never tell. XOXO GossipGirl.