Julklappar II

2013-12-26 @ 15:58:55
 
Ifall att jag varit en dålig fotograf och fotat så att ni inte ser vad det är på bilden får ni lite ledtrådar: 
 
Ritblock, bok, armband (kommer passa fint med min nyårsklänning hihi), "Take the heat" spray, mini-handduk, Trassel, Lejonkungen, Dumma mig 2, pengar.
 
Firade ju julafton i Oslo detta år, men det gick bra det med. Tomten hittade dit och vi kunde se Kalle Anka precis som vanligt. Man kan ju inte hålla på och bryta traditioner liksom. Vi åkte hem på juldagen och åkte då till mormor och morfar direkt, ingen vila här inte! 
Men nu är vi hemma och det ska bli så skönt att få sova i sin egna säng. Soffor och tältsängar i all ära, men inget slår min säng. Ska nog kolla på någon av de filmer jag fick, kanske alla tre bara för att haha! 
 

Julklappar

2013-12-20 @ 23:34:19
 
Den första bilden är en fotobok som mamma och pappa kommer få av mig och philip i julklapp hihi. Boken är fylld med bilder från våra resor och lite andra fina minnen vi har, ifall att någon av oss skulle bli senil och glömma bort allt sånt. 
 
De två andra bilderna är det jag fick av Ida och Emelie i julklapp! Så fina vänner jag har ♥ 
 
Imorgon åker jag och min familj till Oslo för att fira julen där med min faster, mina kusiner och farmor och farfar. Ska bli väldigt mysigt! Hoppas att det är massa snö där, är så besviken på vädret här. Ja, det är megajobbigt när det är kallt och blött om fötterna pga all snö (för att man insisterar på att ha converse hehe) men snö hör faktiskt till julen... Men what to do, i värsta fall får jag slänga ut lite bomull på gatorna.  

Nyårsklänning

2013-12-18 @ 21:53:49
Sorry för de icke modebloggiga bilderna, men det här är ju faktiskt ingen modeblogg, det är bara en blogg. En "jag-bloggar-aldrig-bara-ibland-så-att-folk-inte-glömmer-mig-blogg". Japp så är det.
 
Igår fick jag hem klänningen jag ska ha på nyår! Beställde den från Bubbleroom för 400kr, häär är den på en riktig modell om ni inte litar på mina bilder. Nu ska jag slå in lite paket. På något konstigt sätt är det 18 december idag vilket betyder att det är 6 dagar kvar till julafton!?!??!?!! Idag var sista riktiga skoldagen, imorgon ska vi bara mysa med lekar och fika. 
 
Jaja goodbye lovers. 
 
P.s. Kolla min vänstra armbåge på sista bilden... Ser så läskigt ut! Typ ett öga eller en mun. Kanske en alien som attackerat mig. Eller så har min hjärna flyttat sig ner dit. Ser i alla fall väldigt konstigt ut. Fast armbågar kanske ser ut så? 
 
/Flickan med alien-armbåge (hur konstigt är inte ordet armbåge egentligen? Kolla på det ett tag.. haha så fult) (armbåge)  

December ♥

2013-12-02 @ 19:23:29
 
Säga vad man vill om det ständiga mörkret, kylan och allt sånt där vinteraktigt, men hur mysigt är det inte med all julbelysning?? Lyser upp mörkret så fint och ser helt underbart ut, ååh december är ju faktiskt en av de mysigaste månaderna! 
 
För att förstärka julstämningen övertalade jag pappa till att vi skulle använda pepparkaksformar till falukorven. Så det blev hjärtan, stjärnor, julbockar, granar och änglar istället för tråkiga falukorvscirklar. Lovar att diska formarna noga!! 
 
Är ju ledig på måndagar men gick ändå upp klockan 7 för att se julkalendern och för att köra halkbanan med Jalina. Vi var sjukligt nervösa men det gick jättebra, snurrade runt en hel del men det är ju faktiskt meningen... 

Första advent

2013-12-01 @ 14:31:07
ser ni den otroligt charmiga gubben på plåten?
 
Hos familjen Frank är det julstämning på hög nivå! Julpyntet är framme, julmusiken är på och lussebullarna är bakade. Mamma gjorde klassiska lussebullar medan jag gjorde gubbar, elefanter, snögubbar och sjöhästar. Precis som det ska va.
 
Öppnade första luckan i min Disney-chokladkalender idag och ikväll ska jag kolla första avsnittet av julkalendern! Hoppas det är bra! Kommer dock se det även om det är dåligt, det är ju faktiskt tradition. 
 
Ha en bra första advent alla barn, vuxna och gamlingar!