I'm in love

2013-08-24 @ 13:22:16
Hur kan man vara så kär i något som man aldrig sett på riktigt? Hur kan man längta efter något så mycket, även fast man aldrig upplevt det? Jag är så kär att det gör ont.
 
I vem? undrar ni nu
 
bilder från Weheartit.com
 
I NEW YORK SÅKLART. Hahaha alltså seriöst, ni kan nog inte förstå hur mycket jag vill dit. Det är så sjukt. Men jag vet att jag kommer komma dit. Jag kommer bo där, jag är hundra procent säker, lovar det av hela mitt hjärta. 
 
Min mamma har en kusin som bor lite utanför New York och nu har jag och mamma börjat prata om att vi ska åka dit och bo hos henne så kan man åka till New York på dagarna (och kvällarna) (och nätterna). FÖRSTÅR NI?? Det är långt ifrån bestämt, men ändå, vi pratar om att åka till New York. Staden som jag drömt om hur länge som helst. ÅÅH börjar gråta när jag tänker på det, det är ju så sjukt. Jag måste ju faktiskt vara där på semester innan jag flyttar dit, inte för att vara säker på att jag vill bo där för det är jag redan. Hundra procent som sagt. Men man måste ju göra lite research för att veta dom bästa caféerna, bästa shoppingstället och så att man kan börja fantisera vart man ska bo osv osv.
 
 

lovisa:

haha åh sötis!!! hoppas verkligen att du kommer dit nån dag! för jag vill nämligen hälsa på...................

2013-08-24 @ 14:36:29
http://lovisaerika.blogg.se

KOMMENTERA
om du vill alltså...

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback