stor bild

2013-08-31 @ 14:14:31
 
Ligger i sängen och kan inte andas. Kommer kanske dö om 3 sekunder, vem vet. Okej en fråga. Vilken dag är en perfekt megamind-dag?
 
 
Hahahaha kuggfråga! Varje dag är en perfekt megamind-dag. Vilket alltså betyder att det är det idag också. Ni behöver alltså inte fråga mig vad jag tänker göra idag.

spotify

2013-08-28 @ 21:58:18
Upptäckte nån ny funktion på spotify appen på mobilen, där man söker efter låtar kan man också gå in och välja olika kategorier så får man upp massa låttips. Asbra ju! Kunde till och med välja en lista som var bra om man var bakis hahaha! Ligger hela nätterna och lyssnar, är alltid i behov av ny musik. Vet inte om jag är typ hundra år efter med det här eller om jag är hundra år före alla andra, hoppas på det sistnämnda... 
 
Nu ska jag sova och lyssna på "chill" listan hoho. Börjar 8.20 imorgon vilket är helt galet elakt...
 
en bild från när jag var lite mer rödhårig, nu är det typ orange/guldigt/rött/brunt very nice 
 

Hello my love

2013-08-28 @ 17:25:06
 
Har äntligen fått tillbaka min dator från skolan!! Den är så fin och underbar hihi ♥ 
 
Hade världens segaste dag idag, även fast jag började kvart i tolv haha. Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och dejta min dator, vi behöver ta igen det vi har missat under hela sommaren. 

I'm in love

2013-08-24 @ 13:22:16
Hur kan man vara så kär i något som man aldrig sett på riktigt? Hur kan man längta efter något så mycket, även fast man aldrig upplevt det? Jag är så kär att det gör ont.
 
I vem? undrar ni nu
 
bilder från Weheartit.com
 
I NEW YORK SÅKLART. Hahaha alltså seriöst, ni kan nog inte förstå hur mycket jag vill dit. Det är så sjukt. Men jag vet att jag kommer komma dit. Jag kommer bo där, jag är hundra procent säker, lovar det av hela mitt hjärta. 
 
Min mamma har en kusin som bor lite utanför New York och nu har jag och mamma börjat prata om att vi ska åka dit och bo hos henne så kan man åka till New York på dagarna (och kvällarna) (och nätterna). FÖRSTÅR NI?? Det är långt ifrån bestämt, men ändå, vi pratar om att åka till New York. Staden som jag drömt om hur länge som helst. ÅÅH börjar gråta när jag tänker på det, det är ju så sjukt. Jag måste ju faktiskt vara där på semester innan jag flyttar dit, inte för att vara säker på att jag vill bo där för det är jag redan. Hundra procent som sagt. Men man måste ju göra lite research för att veta dom bästa caféerna, bästa shoppingstället och så att man kan börja fantisera vart man ska bo osv osv.
 
 

friday

2013-08-23 @ 13:38:00
har så himla påhittiga rubriker ↑
 
Idag är det tydligen fredag. Känns lita knasigt, men klagar absolut inte! Nu ska jag göra lite yoga, sen ska jag träffa mina friends och fira att vi överlevde första skolveckan.
 
här är jag med några smilgropar, mys.
 

Paris

2013-08-20 @ 22:31:50
Åh ska alltså till skolan imorgon. Känns bara fel. Vill bara få datorn och sedan åka hem... Nej men, det ska bli kul att träffa klassen igen och så, men kan någon säga mig varför man ska börja så tidigt?? Ren tortyr...
 
jaja skit i skolan nu, här är lite bilder från Paris 2012. Det var fint, jag var glad med mitt fluffiga korta hår.
 
Tänker åka tillbaka dit, typ nu.

målar

2013-08-19 @ 20:11:23

Vi är händiga och målar idas vägg lite fint sådär


tears always win

2013-08-18 @ 18:42:00
 
Idag är det alltså söndag. Jag skulle kunna vara deprimerad nu och tänka "fan imorgon är det skola..." men det gör jag inte. Och det är inte för att jag är så himla positiv utan för att jag inte ska till skolan imorgon, daaaah!
Börjar på onsdag faktiskt, så hånar alla som börjar imorgon (i hemlighet såklart, vill ju inte verka elak) 
Har övningskört idag också, kände mig som en äkta bilförare som visste allt om växlar, hästkrafter och dragläge. Sen fick jag motorstopp och började hata bilen.

lite picknick

2013-08-16 @ 11:00:00
 
Här är lite bilder från igår när jag hade picknick med tjejorna. Vi firade chloés födelsedag lite sådär i efterskott. Chloé fick alltså masken som hon har på sig på den sista bilden, hon brukar liksom inte gå runt i den på stan. Inte än...
Vi hade det i alla fall väldigt mys och vädret var perfekt, tills det inte var det längre och det blev svinkallt istället... 
 
På onsdag börjar skolan igen och det känns så konstigt. Hur kan det redan vara slut?? Och en ännu viktigare fråga: hur lång tid är det till nästa sommarlov?? Nej, känner mig inte så lockad av tanken på att gå upp klockan sju och vara tvungen att tänka igen.. har liksom stängt av hjärnan nu under lovet hehehehe. MEN än är det ju faktiskt inte slut så ska ta vara på dom sista dagarna nu!!! (alltså kolla GossipGirl och äta godis)

lite sen frukost

2013-08-13 @ 17:51:58
 
 Jahapp.. vaknade precis och sitter och äter frukost nu. Knas.
 
NEEEJ jag skojar med er. Vaknade för 485347 timmar sen och har hunnit göra massa viktigt idag. Enda anledningen till att ni får en frukost bild nu är för att min dator är elak och stängde av sig när jag skulle blogga imorse.
Nu ska jag snart äta mat och sedan övningsköra. VILL JU HA KÖRKORT.

lejon och fiskben

2013-08-11 @ 14:16:42
 
Satte upp mitt fina orangea (oranga) (orancha) lejonliknande hår i en fläta. Ville göra en fiskbensfläta men blev arg för att jag inte kunde göra det och ville då bevisa för världen att jag faktiskt kan göra något rätt och därför blev det en vanlig fläta. SUCK ON THAT liksom.
 
Internet är så segt att jag snart kastar ut datorn genom fönstret, OCH JAG HAR INTE ENS ETT FÖNSTER. Skoja det har jag faktiskt. Annars får man ju inga miljö-points i sims. Nej jag vet inte ens vad jag skriver, ska gå och lägga mig under en sten nu, hejdå. 

Harry Potter

2013-08-09 @ 17:21:15
 
Spenderar denna fredagskväll med Harry Potter och musik. Det är inte så sorgligt som det låter, det är ganska mysigt faktiskt. Lägger man till lite godis i bilden blir det ju helt perfekt. 
 
Har faktiskt inte läst en enda Harry Potter bok innan, knas jag vet.. Men bättre sent än aldrig osv som Dumbledore säkert skulle kunna säga på något fint sätt (ja, jag är redan en nörd och har bara läst 20 sidor)
 

mysiga dagar

2013-08-07 @ 20:49:57

myser hemma hos chloé i strängnäs. Vi har det super bra och äter hela tiden haha. Just nu kollar vi på föräldrarfällan och äter paj till middag, kan inte bli bättre!


lite spa

2013-08-02 @ 18:02:34
 
Efter min svettiga springtur tyckte jag att det passade med lite spa med ansiktsmasker och fotbad. Tänkte att det skulle bli avkopplande och bra. Dock blev det inte riktigt så eftersom allt blev kaos. Lyckades hälla ut vatten över hela badrummsgolvet när jag skulle fylla på "baljan" till fotbadet, problemet var bara det att jag inte hade en balja så efter att ha sprungit runt och letat överallt fick jag ta en trång liten hink som mina fötter fick trängas i. Och man kunde såklart inte få vatten ner i hinken utan att spilla massa. Så det var alltså hinkens fel, inte mitt.

Sen satte jag mig i solen med min ansiktsmask vilket jag tror var dåligt för det började svida och jag fick panik men jag kunde inte gå nånstans för jag hade fötterna i ett fotbad. KAOS SÄGER JAG JU.
 
Nu är jag svettig igen och behöver glass. Hejdå.

Idag har jag...

2013-08-02 @ 15:25:09
... rensat min garderob på lite kläder
 
vattnat blommorna, (obs! undvik att fota när du vattnar eftersom det är 99% risk att du vattnar golvet då istället.. det kanske hände mig ett antal gånger, kanske..)
 
efter det tyckte jag att det lät som en otroligt smart idé att springa när det är sisådär 30 grader varmt ute, very smart. Kan ge er en ledtråd att jag såg allt annat än fräsch ut när jag kom tillbaka, såg ut som en svettig gris med sportbehå. (vet inte varför jag håller i mitt hår meeeeeen ni kan ju notera hur långt det är om ni inte har något bättre för er, vilket ni antagligen inte har om ni läser min blogg)