utmaning

2012-11-30 @ 17:47:19
Vad gör dig glad?
Har faktiskt skrivit en lista på en massa saker som gör mig glad. Som tur är det ganska många saker som gör mig glad, t.ex. mina vänner, godis, sommarlov, spontana och galna äventyr, tvserier, mysiga kläder, musik, filmer, pepparkakor osv osv. 
 
 
 
Vad gör dig ledsen?
När andra är ledsna, elaka tankar, när det inte finns något att äta, falska människor och när 90210 tar en alldeles för lång paus mellan säsongerna...
 
Tror du på Gud?
Ja det gör jag faktiskt. Fast inte på det där "jag-går-till-kyrkan-varje-söndag-och-läser-bibeln-sättet" utan mer på en egen Gud eller vad man ska säga haha. Och det är faktiskt skönt, man får liksom hopp. 
 
Vilka 10 saker skulle du ta med till en öde ö?
Om jag inte får ta med personer så skulle jag ta med; min mobil, min kamera, glass, ett ritblock, en penna, mina hörlurar, min dator, tvserier, en tändare och en teleportör (?) som gör att jag kan åka hem när jag vill.
 
Säg 3 saker som du tycker om med dig själv.
Hm... varför är det alltid så svårt att komma på bra saker om sig själv? Men typppp att jag är spontan för det är alltid då man kommer iväg på en massa crazy äventyr, mitt hår för det är rött och..... 
 
 
Har du någon fobi?
Ja
 
 
Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara och varför?
Jag skulle vilja känna hur det känns att vara en känd skådespelare eller sångare. Typ Mila Kunis (för hon är så snygg!!) eller någon i One Direction. Få känna hur det är att ha en massa fans efter sig och hur det är att spela in en film, det verkar ju vara askul! Skulle ju inte tacka nej till att hänga med dom i One Direction...
 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Jag skulle åka till New York och köpa en lägenhet där (om vi låtsas att jag är 18) sen skulle jag bjuda mina nära och kära på en resa + köpa en massa fint (både till mig och andra) Skulle nog ge bort en del till fattiga barn eller cancer forskning också. 
 
 
Vad stör du dig mest på hos vissa människor?
Folk som ljuger och är falska... Eller typ pratar jättehögt i onödan.
 
 
Vad tror du händer efter döden?
Jag tror man "återföds" eller vad man ska säga som en ny person. 
 
 
Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska dig?
Att jag hade oändligt med önskningar. Haha nej jag driver (fast om det går så skulle det ju inte skada..) men nu ska vi inte vara så fantasilösa. Skulle önska att det blev fred på jorden, att jag hittar kärleken (att alla hittar kärleken) och att Simbas pappa inte dör i lejonkungen. 

dag 6

2012-11-30 @ 15:57:35
- min favorit superhjälte och varför
 
 
Trots att jag har en superman-tröja så är det faktiskt inte han som är min favorit superhjälte.. Min favorit är nog Batman, bara för att han är så cool! Liksom glider runt i mörkret och trots att han inte har några superkrafter så äger han alla haha! Filmerna är ju så bra också! Det bästa i The dark knight är i slutet när Gordon säger en massa om Batman och det slutar med "...He's a dark knight!" ÅÅÅH får rysningar! Haha ja ni måste se den för att få den rätta feelingen. 

dag 5

2012-11-29 @ 15:15:30
 
- favoritmaten 

Hmm... Sånt här är ju alltid så svårt. Det finns ju så mycket gott! Men för att vara ärlig så är faktiskt frukost det bästa målet på hela dagen (det har jag säkert sagt förut?) Typ bär och yoghurt åhåhåhåhåhåh.  
Fast det finns ju ganska mycket gott som man kan äta till middag eller lunch också. Till exempel det ni ser på den första bilden. Det lagade jag, ida och emelie i Dalarna och det är nog det godaste jag har ätit. Majskolvar is the shit! Vet inte om det var för att vi var i just Dalarna som gjorde det men allt kändes så perfekt. Så min favoritmat är nog majskolvar. Och kyckling. Och tacos. Och pizza. Och våfflor. Och pannkakor. Och pommes.
 
Nu blev jag hungrig :(  
 

HEJ

2012-11-29 @ 13:33:53
 
Har fotolektion och alla är arga. Vi skulle egentligen sluta ett idag men tydligen så har de ändrat det så vi får sluta sent istället... 
Är i alla fall klar med allt plugg (nästan hehehe) så tänker bara ta det lugnt när jag kommer hem och kolla på en massa tvserier. Så det så. 

Matte

2012-11-29 @ 09:56:47

Har matte med min lilla matte-familj (fast Fifi har tyvärr gått vidare till andra sidan..)


dag 4

2012-11-28 @ 15:00:00
 bilder från weheartit
 
- hit vill jag resa   (London, Thailand, New York & Hollywood) 

Egentligen vill jag resa runt i hela världen och se alla länder som finns, men det här är fyra stycken som jag verkligen måste måste måste! New York är number one på listan, ska ju liksom bo där! Hollywood är också ett måste, det har jag och emelie planerat jättelänge (även om det går lite halv segt med sparandet hehehe). 
 
Länder jag har varit i: Norge, Danmark, Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike, Österrike, Schweiz (åkte bara igenom och käkade lunch där dock), Monaco (käkade bara lunch där också haha), USA, Brasilien, Kap Verde, Grekland och Sverige då. Mina föräldrar gillar att resa + att åka bil = bilsemester... 

Det finns 244 länder enligt 118 800 och jag har varit i 14 av dom så det är bara 230 kvar alltså! 

dag 3

2012-11-27 @ 15:42:59
- någon (några) jag saknar
 
Hmm... som tur är fick jag tänka lite på den. Men jag saknar faktiskt min gamla klass lite. Inte på ett "jag-vill-tillbaka-till-nian-sätt", för det vill jag verkligen inte haha, men ändå.. Den var ju ganska mysig vissa stunder. Fast jag trivs faktiskt bättre i min nya klass + att gymnasiet är mycket roligare än högstadiet! 
Saknar mina volleyboll kompisar också :(
 

dag 2

2012-11-26 @ 16:34:21
 
om 10 år
 
Om tio år är jag alltså 26 år... Då kommer jag leva livet i New York. Kanske jobba på någon tidining där och bo i en mysig liten lägenhet på manhattan. Förhoppningsvis har jag en pojkvän då så jag kanske är gravid eller i alla fall planerar på att skaffa barn. ÅH JAG VILL FLYTTA DIT NU!! 
Men vi tar en sak i taget... innan det ska jag faktiskt plugga i Göteborg med ida och emelie! 

dag 1

2012-11-25 @ 16:48:34
 
En nytagen bild på mig + fakta om mig
 
Jag heter Julia Frank, är 16 år, har rött hår och är Superman på natten. På dagarna är jag i skolan, går första året på gymnasiet på linjen sam/media. Är väl lite sådär halvt kreativ och gillar att fota och rita. Har ibland för mycket fantasi och drömmer mig bort. När jag inte är superman träffar jag mina kompisar, äter eller kollar tvserier (eller allt på en gång) 
Kanske verkar vara en ganska vanlig tjej, men vi vet ju alla hur det egentligen ligger till... I'M A FREAK! :D

trettio dagar

2012-11-25 @ 16:04:03
Eftersom jag verkar ha lite svårt att blogga så tänkte jag att jag ska ha en sån här utmaningsgrejs (tog listan från Lovisa) så från och med idag ska jag blogga varje dag i trettio dagar. OJOJ 
 
Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv
Dag 2 – om 10 år
Dag 3 – någon jag saknar
Dag 4 – hit vill jag resa
Dag 5 – favoritmaten
Dag 6 – favoritsuperhjälten och varför
Dag 7 – idoler
Dag 8 – något jag ogillar
Dag 9 – något jag gillar
Dag 10 – låten som stämmer in på mig
Dag 11 – en bild från en tid du saknar
Dag 12 – kul minne
Dag 13 – en bild på ditt rum
Dag 14 – en bild på dig och din familj
Dag 15 – om du hade 10 000kr
Dag 16 – en gammal bild på dig själv
Dag 17 – någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 – planer/drömmar/mål
Dag 19 – smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 – ett pinsamt minne
Dag 21 – din tro
Dag 22 – vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Dag 23 – något du vill ha just nu
Dag 24 – något du inte kan leva utan
Dag 25 – bästa tvserien
Dag 26 – värsta dagen i ditt liv
Dag 27 – din bästa klasskompis
Dag 28 – en bild på dig förra året och en från nu – hur har du förändrats sedan dess
Dag 29 – vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 30 – om jag kunde återuppleva en dag

vampyr?

2012-11-23 @ 22:35:25
 
Har fått nya glas till mina glasögon och känner mig som Bella när hon vaknar upp som vampyr, ser så äckligt bra! Ser minsta lilla dammkorn (på tal om det så är mitt rum tydligen sjukt dammigt..) 
 
Nu ska jag njuta av helgen genom att sova, godnatt. 
 
 

3 saker jag önskar att jag kunde göra

2012-11-23 @ 08:45:00
1. Lyfta på ena ögonbrynet. Det är så coolt! Ni vet sådär som Carrie (haha ovanligt att jag snackar om Sex and the city). Om jag kunde göra det skulle jag alltid göra så, speciellt om nån sa något skumt.... jag ser bara knasig ut när jag försöker
 
HAHA hånar mig själv :( 
 
2. Spela gitarr. Visst övning ger färdighet men asså... vem orkar? Skulle vara lättare om jag föddes med talang! 
 
3. Spara pengar.......... fast då skulle jag nog inte ha haft så mycket roligt här i livet, pengar är väl ändå till för att spenderas? 

foto snack

2012-11-22 @ 21:12:00
Idag framkallade vi bilder på fotolektionen i skolan. Det var riktigt roligt faktiskt, men det var en massa att tänka på så att man inte förstörde bilden. 
 
På tal om fotolektion får ni två bilder till temat "liv och död" som vi fotade i skolan. Fotar typ aldrig nu, alltid mörkt och grått ute ju........ 

Bra lektion

2012-11-20 @ 10:21:16

Kollar på film och äter Ben & Jerry's...... PÅ SKOLTID!!!


Peace and Love

2012-11-18 @ 16:13:58
 
Jag vill åka till peace and love nu nu nu nu nu!! Är så sjukt taggad!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Har haft en mysig helg som gick fortare än fortast. I fredags hängde jag med emelie, vi åt kinamat och kollade på Pretty little liars (läskigt!) Sen gjorde vi köttbullar med täcket. 
Igår var jag hemma hos jalina med chloé, hanna och frida. Vi dansade och sjöng (skrek) vackert. 
 
Nu är jag trött och väldigt godissugen... ska försöka övertala någon i min familj att köpa godis till mig. Kommer inte att funka.