Singstar

2012-12-29 @ 19:02:43


hello

2012-12-28 @ 00:44:48
här ser jag väldigt seriös ut. Typ hej-jag-tänker-döda-dig-om-du-inte-gör-som-jag-säger. Fett farlig. 
 
Nu är det slut på "trettio dagar" grejen. Hur ska jag nu kunna blogga?? Skumt att jag nästan gjorde ett inlägg varje dag i trettio dagar. Visste inte att jag hade det i mig... MEN nu kanske jag har fått in en vana att blogga varje dag? Hoppas. Det lär ju märkas i alla fall. Nu kanske jag ska sova, ska snacka lite skype med jalinis först.  

dag 30

2012-12-27 @ 20:08:24
- om jag kunde återuppleva en dag 
 
Oj jag vet inte vilken dag jag skulle välja att återuppleva.. antagligen någon dag från sommarlovet för då var allt så himla awesome. Typ när jag ida och emelie var i Dalarna och badade i solnedgången. Så mysigt. 
 

dag 29

2012-12-26 @ 16:45:35
- vad jag vill bli när jag blir stor
 
 
Jag vill bli allt. Jag vill inte bara ha ett jobb jag vill liksom prova på en massa olika saker. Något som jag i alla fall måste är att jobba på ett café i New York, bara för att det är så coolt. Och för att det verkar kul, men mest coolt. Sen skulle jag vilja jobba på en tidning, men inte en sån där tråkig Svenska dagbladet-tidning utan typ en tjejtidning eller modetidning typ. Jag gillar ju att fota så då kanske jag skulle kunna fota bilder till tidningen. Eller så skulle jag kunna göra layouten eller skriva repotage.. hmm. Ja som ni ser så har jag inte riktigt bestämt mig. 
 
men jag ska jobba med något i New york i alla fall. Fast måste ju ha något jobb i Sverige först så att jag har råd att åka dit.. Hmm... 

dag 28

2012-12-25 @ 14:18:01
- en bild på mig från förra året och en från nu - hur har jag förändrats sedan dess?
 
Oktober 2011 ↑                                                                                typ november 2012  ↑
 
Jag ser ju typ exakt likadan ut, samma face... MEN nu har jag rött hår woho! Sen har jag väl förändrats på andra sätt, sånt som inte syns. Typ fått bättre självförtroende (även om det långt ifrån bra), blivit modigare, smartare och insett en massa saker som jag inte förstod då osv. Det är ganska mycket som händer på ett år, kul men lite läskigt ändå. Det går ju så fort! Snart är ju 2012 över... 
Men så som jag ser det har det bara blivit bättre med tiden, det är ju skönt att veta. Får hoppas det fortsätter så. 

God jul

2012-12-24 @ 18:29:24
 
Nu har jag ätit gröt, kollat kalle anka, fikat, öppnat julklappar och ska snart äta igen. Det är typ bara det man gör på julen ju. Men jag klagar inte. Har fått riktigt fina paket också, men det visar jag någon annan dag. 
 
Åh vad jag blir glad av julen! Bästa på hela året!! 

dag 27

2012-12-24 @ 11:35:18
- min(a) bästa klasskompis(ar)
 
Kan faktiskt inte välja bara en klasskompis som är bäst. Jag gillar hela min klass, fick den bästa klassen man kan få! MEN de bästa är de här snyggingarna: 
 
Från vänster: Jalina, Frida, Chloé, jag och Hanna 
 
Japp, vi är det coola gänget som hänger vid chipsen. Vi är ganska olika men ändå så lika. Ni vet en perfect match helt enkelt. Är så glad att jag började i den här klassen och att jag fick så fantastiska kompisar!! Skolan blir liksom rolig bara för att jag har dom, hur awesome är inte det?? Åh nu blir jag känslosam... 
 
Älskar er sötisar! 
 

Julafton!!!

2012-12-24 @ 00:10:50

God jul allihopa!!!


dag 26

2012-12-23 @ 18:31:00
- värsta dagen i mitt liv
 
Tänker inte skriva om mina värsta dagar här, det blir bara knas. Men idag är inte en toppen dag direkt om vi nu ska vara negativa. Nu vet ni. 
 
ska läsa igenom min lista med saker som gör mig glad.

dag 25

2012-12-22 @ 13:04:59
- bästa tvserien
 
 
OJ! Jag kollar ju på en massa olika tvserier. GossipGirl, 90210, Sex and the city, How I met your mother, One tree hill, Desperate Housewives (började nyss med det), Glee, Pretty little liars osv osv. Och alla är ju så braaaaaaaaaa! 
 
90210 är ju sjukt bra och jag och ida har varit riktigt trogna fans. Men självklart har den slutat gått på tv och det finns inte att ladda ner någonstans heller.. fast säsong 5 går på tv i usa nu tydligen så det kommer väl snart. GossipGirl är också awesome och How I met your mother skrattar man ju alltid till. Sex and the city är nog den jag har sett flest gånger.. 
 
Okej jag kan verkligen inte välja en favorit. ALLA ÄR ASBRA! 
 
 

dag 24

2012-12-20 @ 17:19:44
- något jag inte kan leva utan
 
En massa personer, men om jag ska välja en sak hmm....... Min iphone tror jag väl. Kan ju göra typ allt på den: spela, kolla facebook, blogga, läsa bloggar, kolla "viktiga" appar, kolla klockan, ringa, smsa, skypa, fota, filma, lysa, kolla vädret osv osv. Men då måste jag ha laddaren också ju!! 
 
visar er en bild utan sammanhang men pumba är ju söt

dag 23

2012-12-19 @ 12:44:47
- något jag vill ha just nu
 
En tidsmaskin så att jag kan åka tillbaka i tiden och ändra på en massa saker. 
 

dag 22

2012-12-18 @ 11:49:58
- Vad gör dig annorlunda till skillnad från andra?
 
Hmm, jag vet inte riktigt. Det är väl alla de där småsakerna tillsammans som gör alla olika. Typ att jag har sjukt dåligt lokalsinne, rött hår, älskar usa, ofta gråter till filmer, skrattar som en jagvetintevad, tycker det är skönt att vara ensam, hatar att vara ensam, ser ut som ett lejon när jag borstar håret, drömmer mig bort, får ett konstigt streck över munnen när jag ler, har dålig syn, gråter utan anledning, skrattar utan anledning, ser ibland allt som om det är en film (speciellt om jag lyssnar på musik), måste alltid springa till bussen osv. osv. 
 
Allt det där (+ en massa annat) gör väl att jag blir jag. Ganska coolt egentligen. 
 

dag 21

2012-12-17 @ 10:33:54
- min tro
 
Jag tror på Gud, men är inte på det kristna sättet eller vad man ska säga. Jag tror liksom att det finns någon där uppe som typ stöttar och hjälper en i livet haha. Jag hade ju min period då jag alltid önskade när klockan var 11.11, 12.12, 14.14 osv. och många av önskningarna slog faktiskt in så liksom varför ska jag inte tro? Nu har jag dock slutat önska när klockan är så för folk kollade alltid konstigt på mig och ibland är det ju inte bästa tillfället heller haha. Så jag tror typ på en egen Gud och att man inte behöver gå till kyrkan eller göra något för att "bevisa" sin tro. 
 
 

dag 20

2012-12-16 @ 15:27:02
- ett pinsamt minne 
 
Sånt här är ju så svårt att komma på... När man gör något pinsamt håller man ju på att dö och tror att man aldrig kommer glömma det. Men sen när man ska komma på något så finns det inget. 
Men en sak jag kommer på nu var när jag och mina kompisar skulle ha en redovisning för klassen om modet på 1800-talet eller nåt. Jag skulle säga någon mening men sen så vände jag på den och sa typ "de gjorde män till kläder" eller nåt och alla vi tre började asgarva. Det gick verkligen inte att prata och sen började klassen också skratta och då var det omöjligt att fortsätta prata. Den enda som inte var så glad var våran lärare så vi fick inte göra klart redovisningen.. 
 
Det kanske inte var så pinsamt, utan mer roligt men jaja det är det enda jag kommer på. HEHEHE
 
En random bild på emelies skor